Chokladmousse är en efterrätt som alltid uppskattas. Det är dessutom enkelt att göra och kan förberedas i god tid innan den ska serveras. Jag brukar variera smaken på chokladmousse genom att använda olika sorters smaksatt choklad och även skifta mellan mörk choklad och mjölkchoklad. Just Marabou mjölkchoklad ger en väldigt god smak till moussen och är den choklad som jag oftast använder. Servera med färska hallon och en klick vispgrädde!
2dl Vispgrädde
2 Äggulor100g Choklad
Hej!
SvaraRaderaTa gärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns smycken för dig och accessoarer för ditt hem.
Bland annat har vi lägst webbpris i Sverige på Kew Royal Botanic Garden's populära doftljus!
Skäm bort dig själv i höstmörkret, eller varför inte vara ute i god tid med julklapparna?
Välkommen!
Vänliga hälsningar,
www.missalicia.se
PS. Gilla vår Facebooksida för att hålla koll på nyheter och tävlingar: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702