En riktigt kladdig skapelse där salt möter sött och syrligt. Delikat om ni frågar mig...
3dl Socker
1 1/2dl Vetemjöl
2msk Kakao
100g Lind Sea Salt (eller någon annan mörk choklad. Tillsätt 1 krm salt om chokladen inte innehåller salt)
100g Smör
1/2dl Karamelliserad mjölk, eller kolasås
1/2dl Hallon (går bra med frysta)
2 Ägg
Rör samman de torra ingredienserna. Smält choklad och smör. Rör ner detta i mjölblandningen och tillsätt äggen. Vänd försiktigt ner kolasåsen. Häll ner i smord kakform och strö hallonen ovanpå. Tryck ner dem lite i smeten. Grädda i 175 grader i ca 30 min. Servera med grädde el glass.
måndag 8 september 2014
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar