torsdag 16 december 2010

Ännu ett julklappstips!

Brukar bege mig till Coolstuff i Malmö när det är dags att handla julklappar. Går alltid att hitta kul prylar där. Bor man inte i Malmö, så går det lika bra att handla i deras webshop. Nu till julen har Coolstuff egna tips på julklappar som kan passa till mamma, pappa, barn, honom eller henne...
Jag har fått en för tidig julklapp i form av en chokladfontän från Coolstuff, och detta är verkligen en lyckad present! Invigde den under helgens födelsedagskalas, och det blev succé! Jag har den stora varianten från Coolstuff, som kostar 499:-. Ett bra pris för fontänen, såg att en likadan kostade 849:- i en chokladbutik i Malmö. Till kalaset smälte jag 1kg Marabou mjölkchoklad som blandades ut med lite rapsolja för att få chokladen tillräckligt "rinnig" för fontänen. Sedan doppade vi skumtomtar, bananer, ananas, maränger och physalis i fontänen, och det var som sagt en riktigt lyckad dessert!
(Bild lånad från coolstuff.se)

2 kommentarer:

  1. Låter mycket godare än chokladfontänen de hade på hotellet vi bodde på i Stockholm. I den bubblade det blockchoklad och det var verkligen inget gott!
    Visste inte att de hade en affär i Malmö, vilket bra tips!

    SvaraRadera
  2. Coolstuff har riktigt bra saker!

    God fortsättning!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails