söndag 12 juni 2011

Pågens har lyckats!

Pågens bageri har lanserat flera olika brödsorter.
Här följer Pågens egen beskrivning av några av dem, och mina kommentarer i blått:

  • Focaccia har tagits fram tillsammans med Pågens italienske bagare Carmelo di Bartolo och har medelhavssmaker av rosmarin, olivolja och havssalt. Perfekt att lägga på grillen en varm sommarkväll. Vikt 400 gram, pris ca 21,90 kronor.

  • Riktigt god Focaccia med mycket smak av rosmarin. Perfekt på en italiensk buffé.
  • Pan di Sole betyder Solens bröd och innehåller solrosfrön, surdeg, hela linfrön och kallpressad rapsolja. Brödet har en nötig smak som gör det perfekt att doppa i olivolja. Vikt 500 gram, pris ca 21,90 kronor.

  • God konsistens och god smak, ännu godare om det värms lite i ugnen.

     Ciabatta, Baguette, Focaccia och de små Ciabattina väger 240-300 gram, med rekommenderat ca pris på 16-18 kronor och bakas färdigt i egen ugn.
    Verkligen ett trevlig komplement till de, för de mesta, tråkiga alternativ som finns i denna genre.

    Flera av dessa brödsorter kommer definitivt finnas hemma i skafferiet i sommar, för dagar då man inte orkar baka eller köra till bageriet.

    (Bild lånad från pågens.se)

    1 kommentar:

    1. Det är toppen att jag hittat din sida där du recenserar en massa nya varor, då slipper jag köpa massa dåliga produkter av nyfikenhet och ovisshet. Tack för det!

      SvaraRadera

    Related Posts with Thumbnails