En saftig och god kaka, med fyllning av vad som fanns hemma helt enkelt. Blev en lyckad kombination! Det är superenkelt att använda Odenses nya chokladknappar när man bakar. De finns i 3 varianter, mörk, ljus och vit choklad och ligger i en återförslutningsbar påse om 150g. Smälter snabbt och är därför förstås jättesmarta att använda när man ska garnera något med smält choklad, eller när smält choklad ska ingå i receptet. De är dessutom goda att äta som de är...
4 Ägg
3dl Socker
250g Ricotta
100g Smält Smör
100g Hallon
Rivet skal och saft av 1 citron
Innehållet av 1 Passionsfrukt
4dl Vetemjöl
1tsk Ekologiskt Vaniljpulver
1½tsk Bakpulver
Vispa ägg och socker fluffigt. Rör ner ricotta, smör, choklad, hallon, citronsaft och citronskal och innehållet från 1 passionsfrukt. Rör sedan ner vaniljpulver, bakpulver och vetemjöl. Häll i en smord och bröad form och grädda i 200grader i ca 45 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar