Idag åt vi tacos med alla de vanliga tillbehören. Istället för köttfärs lät jag högrev få puttra riktigt länge i kryddor och öl.
Sååå gott!

2-4 pers beroende på hur mycket tillbehör som finns.
500g Högrev i bitar
Smör
1 tsk Spiskummin
1-2 msk Paprika
4 Pressade vitlöksklyftor
1 Gul lök i klyftor
1tsk Vitlökspulver
1 krm Chipotle chili
2 msk Tomatpuré
1 skvätt stark Chilisås
1 msk Kalvfond
Svartpeppar
Vitpeppar
1/2 liter Öl
Krydda köttet med salt och peppar och fräs i smör tillsammans med lök och vitlök. När köttet är brynt tillsätts kryddor och övriga ingredienser. Låt sedan puttra så länge som möjligt på låg temperatur. Minst 3 timmar men gärna 5-6, tills köttet delats i bitar.
Servera med salsa, crème fraiche, tortillabröd och grönsaker.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar