En macka som är som en hel middag. Denna gång med världens godaste aioli som sås. Mums!
2 Pers
4 Skivor franskbröd
1 Pkt Bacon
2 Kycklingfiléer
Aioli
Smör
Salt
Peppar
Paprika
Chilipulver
Ärtskott
Sallad
Tomat
Börja med att göra aiolin. Skär ner filéerna i mindre bitar. Krydda dem med salt, peppar, paprika och chilipulver. Stek dem i smör i en stekpanna. Stek även baconet knaprigt. Avsluta med att steka brödskivorna snabbt i smör.
Grunda varje brödskiva med lite aioli. Lägg på några salladsblad. Täck med kycklingbitar och bacon. Toppa med mer sallad, ärtskott och tomat och ringla över mer aioli. Toppa med en extra brödskiva. Servera!
Vad smarrigt! Blir inte annat än grymt sugen på detta just nu..
SvaraRaderaClub sandwich är ju toppen! Och en variant med krispiga ärtskott och aioli låter extra gott. Önskar också att jag haft en sådan nu.
SvaraRaderaGlad fortsättning på påsken önskar fröken Dill