söndag 2 maj 2010

Grillkryddade hamburgare

Santa Maria har lanserat 6 nya produkter i sitt grillsortiment. 2 amerikanska grillsåser/glazer: American BBQ Sauce Kentucky Whiskey och American BBQ Sauce Ginger & Sesame. 2 rubs: BBQ Rub Chipotle & Citrus och BBQ Rub Carribean Style och 2 kryddblandningar: BBQ Grinder Allround och BBQ Grinder Chili.
Min absoluta favorit bland dessa var Allround kryddblandningen, som är en kvarn med bl a havssalt, svartpeppar och chili. Tycker att det är en toppenidé att kryddorna finns i en kvarn, så att man alltid får nymalda kryddor, smaken blir så mycket bättre.
Visst är det kanske inte idealt att förvara kryddor i genomskinlig plast, men så god som denna blandningen var, så kommer den nog ändå gå åt under sommaren.
Den andra kryddkvarnen i sortimentet innehåller en lite starkare blandning med chiliflakes och vitlök. Denna var också jättegod.
Även Whiskey såsen var en hit. Kryddig och söt smak av whiskey som var god som sås, men som säkert också kan passa utmärkt som glaze. Riktigt bra produkter för sommarens grillande alltså. Hamburgarna som hamnade på grillen fick Allround krydda både i färsblandningen och ovanpå och blev väldigt goda. Kryddan funkade dessutom utmärkt som pommes friteskrydda=) Mums!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails