onsdag 20 oktober 2010

Banankaka med passionsfrukt, kokos och choklad

Övermogna bananer får inte gå till spillo, för av dem kan man ju göra banankaka - mums!

2 Övermogna bananer
125g Smör
2 Ägg
4dl Mjöl
1,25dl Socker
1tsk Bakpulver
½tsk Bikarbonat
100g Hackad mörk choklad
Inkråmet från 2 passionsfrukter
Smör och kokos till formen
Mosa bananerna i en skål. Vispa smält smör och ägg i en annan skål. Tillsätt mjöl, socker, bakpulver och bikarbonat till äggblandningen och rör till en jämn smet. Vänd ner bananerna, passionsfrukten och den hackade chokladen. Häll smeten i en form som är smörad och beströdd med kokos. Toppa med lite extra kokos. Grädda i 175grader i ca 45 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails