lördag 2 oktober 2010

Pappardelle med kantarellsås och entrecôte

Mmm, säger jag bara. Färsk pappardelle från Matric med krämig kantarellsås och entrecôte. Perfekta lördagsmiddagen. Pastan var väldigt god, med fyllig och fin smak, som passade utmärkt till svampsåsen.



1 Burk kantareller (eller Ca 300g färska om man har lyckan att ha det hemma)
½msk Smör
½msk Vetemjöl
2½dl Grädde
Salt
Peppar
En skvätt soja
Fräs svampen i smör tills den börjar "knäppa" lite. Pudra över mjölet och rör om. Häll över grädde och krydda med salt och peppar. Låt koka upp under omrörning. Tillsätt lite soja och smaka av med ev mer salt och peppar. Klart!
Servera med pasta, entrecôte och riven parmesan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts with Thumbnails