onsdag 11 augusti 2010

Champinjoncrepes med knaperstekt bacon

Det är perfekt med middags- och lunchrätter som går att förbereda. Det här är en sådan. Det går utmärkt att göra allting klart för att sedan lagra i frys eller kyl och sedan bara gratinera i 225grader i ca 10 minuter. Klart att servera!

Riven ost
Knaperstekt bacon

Grädda pannkakorna och trava dem efetr hand på en tallrik.
Gör under tiden champinjonstuvningen.
Lägg sedan en klick champinjonstuvning på varje pannkaka och rulla ihop och lägg sedan i en ugnseldfast form. Strö över lite knaperstekt bacon till slut och toppa med riven ost. Hit går det bra att förbereda och sedan kyla alt. frysa. Gratinera i 225 grader i ca 10 minuter.

3 kommentarer:

  1. Perfekt när maten går att förbereda :)
    Ser gott ut!

    / Jenny

    SvaraRadera
  2. Detta passar oss helt perfekt för våra tisdagagskvällar då det blir lättare "kvällsmat" istället för middag. Kanon när det kan stå förberett i kylen.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails