måndag 12 april 2010

Persikopaj

Mumsig paj fylld med friska persikor och krämig philadelphiasmet.

1liten Burk konserverade persikor eller 3 färska
1dl Kaffegrädde
50g Smör
1dl Socker
1tsk Vaniljsocker
100g Phildelphiaost
2 Ägg

Gör en omgång pajdeg och tryck ut i en form. Skiva persikorna och lägg dem i pajskalet. Smält smör till fyllningen och blanda sedan med övriga ingredienser. Häll sedan fyllningen över persikorna och grädda i 200grader i ca 25 minuter.

5 kommentarer:

  1. Persikopaj har jag aldrig gjort men det ser himla gott ut!Tack snälla du för kommentaren hos mig!

    SvaraRadera
  2. Den här pajen ska jag gör i helgen. Jag har till och med philadelphiaost hemma.
    Tack, för ett enkelt och bra recept!
    Ingrid

    SvaraRadera
  3. Hoppas du tycker om den! Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  4. Låter gott , skall baka den nu:) skall den serveras varm eller kall ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går bra vilket som! Glad Påsk!

      Radera

Related Posts with Thumbnails