Mumsig paj fylld med friska persikor och krämig philadelphiasmet.
1dl Kaffegrädde
50g Smör
1dl Socker
1tsk Vaniljsocker
100g Phildelphiaost
2 Ägg
Gör en omgång pajdeg och tryck ut i en form. Skiva persikorna och lägg dem i pajskalet. Smält smör till fyllningen och blanda sedan med övriga ingredienser. Häll sedan fyllningen över persikorna och grädda i 200grader i ca 25 minuter.
Persikopaj har jag aldrig gjort men det ser himla gott ut!Tack snälla du för kommentaren hos mig!
SvaraRaderaDen här pajen ska jag gör i helgen. Jag har till och med philadelphiaost hemma.
SvaraRaderaTack, för ett enkelt och bra recept!
Ingrid
Hoppas du tycker om den! Ha en skön helg!
SvaraRaderaLåter gott , skall baka den nu:) skall den serveras varm eller kall ?
SvaraRaderaDet går bra vilket som! Glad Påsk!
Radera