söndag 20 september 2009

Bästa pajdegen

Absolut bästa pajdegsreceptet. Snabbt går det och sjukt god blir pajbottnen!

175g Smör
3dl Vetemjöl
1dl Socker
½tsk Bakpulver

Smält smöret. Blanda ner övriga ingredienser i kastrullen. Rör runt tills degen släpper kanterna. Tryck ut i pajform (degen är ganska kladdig). Grädda i 200grader i ca 20 minuter. Funkar till äppelpaj, rabarberpaj, plommonpaj...ja, vilken efterrättspaj som helst!

2 kommentarer:

  1. Hej Susie, dig har jag inte varit hos tidigare!
    Mycket gott du har och den där pajdegen ska jag testa. Brukar göra på lika sätt fast utan socker till matpajer.
    ha det fint/Karin

    SvaraRadera
  2. Tack detsamma, jag brukar ju hälsa på dig titt som tätt!:) Jag lovar, pajen är jättegod!
    Ha det bra!
    /Susie

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails