torsdag 25 februari 2010

Nya risblandningar från Druvan - Tävling!!!

Nu har jag fått möjlighet att prova Druvans nya risblandningar, som finns i 3 variationer: Ris & Bulgur, Ris & Korn och Ris & Quinoa. Blandningarna är lika lätta att laga till som vanligt ris, men de olika varianterna gör att vardagsmaten blir uppiffad, på ett enkelt sätt! Jag hämtade ut mitt paket idag, och har ännu inte hunnit prova någon av blandingarna, men ser verkligen fram emot att testa dem så snart som möjligt.

Vill du också prova risnyheterna från Druvan?
Skriv en kommentar och berätta vilken maträtt som du tycker ris passar extra bra till.
På söndagkväll (28/2 kl.18.00) drar jag 3 vinnare som får hem fina provkit från Druvan!
Lycka till!!

Information från Druvan:
Bulgur gör riset saftigare. Ris & Quinoa är en färgsprakande blandning, medan Ris & Korn är en matigare variant. Alla tre är lika enkla att tillaga som ris, ca 20 minuter och goda till det mesta - kött, fisk eller kyckling. Priset i butik är från 27 kr. Läs mer om risblandningarna och Druvans övriga produkter på www.druvan.com.

(Bilder lånade från druvan.com)

10 kommentarer:

  1. Korvstroganoff och ris är för mig den självklara kombinationen :)

    SvaraRadera
  2. Jag tycker ris passar till mycke, men jag tycker nog det är bäst med kykling, helst någon kyklinggryta!

    SvaraRadera
  3. Jag skulle prova riset till lammfärsbiffar och myntayoghurt! :-)
    Trevlig blogg du har!

    SvaraRadera
  4. Ris passar till mycket! Jag skulle nog använda det till en kasslergratäng :)

    (Har en ny matblogg kolla i om du har tid & lust http://hourmetensmatobak,blogg.se)

    Mvh/ Anne

    SvaraRadera
  5. gourmetensmatobak.blogg.se skulle det vara.

    SvaraRadera
  6. jag tycker att ris passar allra bäst till en riktigt god wok med en lite stark sås och krispiga wokgrönsaker, sen om woken är helt vegetarisk eller gjord på kött eller kyckling spelar mindre roll :)

    SvaraRadera
  7. Till risblandningarna skulle jag helst laga en skön indisk gryta med röda linser, garam masala, ingefära, senapsfrön, lite kokosmjölk och med lagom hetta av min egenodlade chilipeppar.

    SvaraRadera
  8. Ris är ett måste till några av mina favvorätter bl.a annat leverstuvning, korvstroganoff och citronkyckling!

    SvaraRadera
  9. Ris är så gott till alla typer av asiatiska grytor!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails