onsdag 25 november 2009

Engelsk frukost - till kvällsmat


Jag är väldigt svag för "Engelsk frukost", och då främst för "Bacon and eggs". Problemet har innan varit att det är relativt svårt att få tag på engelskt bacon, dvs kotlettbacon. Kotlettbacon är mer kött och mindre fett än vanligt bacon, och verkligen jättegott. Därför blev jag jätteglad när jag fick prova Butcher's choice från Scan. Ett riktigt gott engelskt bacon som dessutom finns i 2 smaker, original och enbär. Enbär ger förstås baconet en lite "vildare" smak. Som kvällsmat åt vi precis Butcher's choice med äggröra. Mums! Verkligen en räddare i nöden när man vill fixa fram maten på 5 minuter. Bara att vispa upp ett par ägg med en skvätt matlagningsgrädde och krydda med salt och peppar och sedan steka i smör under omröring. Äggröran stelnar på ett par minuter, och då är baconet färdigstekt och knaprigt.

3 kommentarer:

  1. Oj, det måste jag prova! Så gott med engelskt bacon!

    SvaraRadera
  2. Jag provade baconet i lördags och tyckte också att det var riktigt, riktigt gott!!

    SvaraRadera
  3. Så gott det ser ut! Nu efter allt sött till julen vill man ju äta något som är salt och inte så fett...Trevlig blogg!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails