När man har annat att pyssla med gäller det att hitta på en middag som inte tar många minuter. Idag gjordes den med hjälp av lite halvfabrikat, i detta fallet djupfrysta pommes frites och crème fraîche med kantarell- och cognacsmak som fick agera sås. Middagen var klar på under 20 minuter. Gott var det också...
2 Pers
2 Stora Utbankade skinkschnitzlar
Malen vitpeppar
Grovmalen Svartpeppar
½dl Vetemjöl
1 Ägg
½dl Ströbröd
Ca 50g Riven parmesanost
Blanda vetemjöl och vitpeppar i en skål, uppvispat ägg i en skål, och riven parmesanost, ströbröd och svartpeppar i en tredje. Doppa schnitzlarna först i mjöl, sedan i ägg och sist i parmesan/ströbrödsblandningen. Stek i smör, medelhög värme, ett par minuter på varje sida tills de är gyllenbruna och genomstekta. Krydda med salt och ev. mer peppar.
2 Pers
2 Stora Utbankade skinkschnitzlar
Malen vitpeppar
Grovmalen Svartpeppar
½dl Vetemjöl
1 Ägg
½dl Ströbröd
Ca 50g Riven parmesanost
Blanda vetemjöl och vitpeppar i en skål, uppvispat ägg i en skål, och riven parmesanost, ströbröd och svartpeppar i en tredje. Doppa schnitzlarna först i mjöl, sedan i ägg och sist i parmesan/ströbrödsblandningen. Stek i smör, medelhög värme, ett par minuter på varje sida tills de är gyllenbruna och genomstekta. Krydda med salt och ev. mer peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar