fredag 20 november 2009

Karamelliserade bananer med chokladglass



Ikväll är det ju dags för fredagsmys. För oss innebär det ikväll karamelliserade bananer med glass. Jag skalade och delade 2 bananer som jag stekte i ½msk smör och 2msk råsocker. Det tar bara ett par minuter för sockret att karamellisera bananerna. Dofta sedan över kanel och ringla lite ljus sirap över bananerna vid serveringen. De fick ikväll sällskap av en väldigt god glass, Belgian chocolate från Häagen-dazs., som jag fick möjlighet att prova. Belgian chocolate hade en riktigt fyllig, god chokladsmak och gott om bitar av choklad. Mums!

(Bild från haagen-dazs.se)

2 kommentarer:

  1. Glassen verkar ju god - älskar ju belgisk choklad. Måste prova denna.

    SvaraRadera
  2. Perfekt avslutning på en fredagskväll! Banan och choklad är ju så gott tillsammans :)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails