Ridderheims var snälla och skickade en e-nummerfri julskinka till mig. Jag brukar inte köpa färdigkokt julskinka, men när det gäller den här julskinkan skulle jag definitivt göra ett undantag. Snabbt och smidigt var det och den smakar som en riktig gammaldags julskinka ska göra. 5/5 i betyg från mig!
Gjorde en griljering som innehöll "Årets senap" från Apoteket, Provisorns senap. Blev mycket gott! Julen är räddad:)
Griljering till 1 skinka:
1 Ägg
1msk Provisorns senap
1msk Dijon senap
Några drag med svartpepparkvarnen
lite salt.
Ströbröd
Vispa ihop alla ingredienser (utom ströbröd) till en smet som penslas på skinkan. Strö över ströbröd så att hela skinkan täcks. Griljera i ca 200grader i ca 15 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar