Enkelt att göra och väldigt gott, som enkel middag med sallad ( t ex coleslaw) och bröd eller som snacks till kvällen med någon god sås till.
3 Pers
1kg Tunna revben
2msk Paprika
2tsk Koriander
1tsk Grovmalen Svartpeppar
1tsk Spiskummin
1knivsudd Cayennepeppar
Blanda alla kryddorna. (jag använder torra kryddor från burk) och gnid in spjället med dem. Låt vila i kylskåp i ett par timmar. Grilla i ugn i ca 40 minuter, vänd dem efter halva tiden.
Så gott det ser ut! Varit utan griskött i två månader nu, ska bli härligt att sätta tänderna i ett saftigt spjäll snart.
SvaraRaderaTrevlig helg./ Birgitta
Åh, jag håller med! Var så länge sen jag åt revben, men nu måste det bli snart! Trevligt blogg du har.
SvaraRaderaEmmy.
Mums, spareribs är toppen! Luktar gott-gott när de tillagas.
SvaraRaderaTycker fröken Dill