Sitter och funderar på vad jag ska göra för efterrätt till Nyårsafton...
Blir det kanske en glassbomb. Brukar använda samma grundrecept där men variera smaksättningen. En variant som brukar gå hem är med krossade maränger, rominlagda cocktailbär och Maltesersgodis...
Eller så blir det världens godaste chokladsås med glass.
Marängsviss är ju inte heller dumt...
Eller blir det kanske en tårta?
Ska fundera vidare...:)
Hej, Vilken mysig blogg:) Och mycket goda recept jag måste testa!
SvaraRaderaJag har också haft funderingar om vad det ska bli för efterrätt på nyår faktiskt, nu har jag ikväll gjort en Parfait och hoppas att den blir bra, kommer nog blogga om den strax efter nyårsafton då jag vet om den blev lyckad!
Hej Emma! Tack! Har precis fixat färdigt efterrätten, det blir Crème brûlée och av de överblivna äggvitorna blir det en Pavlova till kaffet:) Parfait är ju alltid gott, får kika in på din blogg och läsa hur den blev! Gott nytt år!
SvaraRadera