måndag 5 oktober 2009

Fläskfilé med Dragon och senapssås

Så enkelt att göra, precis som Fläskfilé i senapssås. Recepten är ju snarlika, båda är dessutom lika goda! Tricket här är att använda Mailles Dijonsenap med Paprika och Vitlök, som ger den goda smaken!
2 Pers


400g Fläskfilé
Vetemjöl
Svartpeppar
Vitpeppar
2½dl Matlagningsgrädde
1 skvätt Mjölk
1msk Senap med Paprika och Vitlökssmak
1tsk Torkad Dragon


Skiva fläskfilen och panera skivorna i mjöl och peppar. Stek skivorna i smör i stekpanna. Lägg sedan upp köttbitarna på ett fat och häll grädden i stekpannan. Tillsätt senap och dragon. Låt koka upp. Smaka av för att se om mer senap behövs och hur mycket mjölk som behöver tillsättas för att konsistensen ska bli lagom. När du är nöjd, så lägg tillbaka köttbitarna och låt allt puttra i ett par minuter. Sedan klart att servera med ris eller råstekt potatis och sallad. Rätten går bra att förbereda för att sedan värmas i ugn.

1 kommentar:

  1. Ser gott ut.Ska laga det en dag.Jag har ett recept som heter filé special som är jättegott. Testa det om du har lust.Även dragonbiffarna är en av mina favoriter.

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails